Anbefalinger fra kunder

Dronninglund Malerforretning v/ Kim Jensen

Vi har de sidste år brugt J. J. K. Algebehandling til at forbehandle inden vi udfører vores udvendigt malerarbejde. Af steder kan nævnes:

Kiwi, Dronninglund, Dronninglund Sparekasse, Boligblokke i Dronninglund + en del andre steder.

Algebehandling udført af Jens Jørgen Koustrup er altid udført professionelt, til tiden og fuld tilfredsstillende, Derfor giver Dronninglund Malerforretning gerne J. J. K. Algebehandling de bedste anbefalinger.

Morten Jensen, Lundagergaard
Ejer af Dronninglund Golfbane

Jens Jørgen har gennem flere år forestået algebehandling af tage m.v. på mine ejendomme og har herudover bistået med en lang række andre opgaver i forbindelse med drift og vedligeholdelse af bygninger og udenoms arealer.

Jens Jørgen udfører enhver opgave – stor som lille – med meget stor omhyggelighed. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Jens Jørgen. Han er hurtig og god til at sætte sig ind i hvad der skal gøres og finder tit selv gode og praktiske løsninger.

Jeg overlader trygt pasnings- og vedligeholdelsesopgaver til Jens Jørgen – han løser opgaverne som om det var hans egne ejendomme. Jeg medgiver gerne Jens Jørgen mine bedste anbefalinger.

 

Anbefaling