Anbefalinger fra kunder​

Dronninglund Malerforretning v/ Kim Jensen

Vi har de sidste år brugt J. J. K. Algebehandling til at forbehandle inden vi udfører vores udvendigt malerarbejde. Af steder kan nævnes:

Kiwi, Dronninglund, Dronninglund Sparekasse, Boligblokke i Dronninglund + en del andre steder.

Algebehandling udført af Jens Jørgen Koustrup er altid udført professionelt, til tiden og fuld tilfredsstillende, Derfor giver Dronninglund Malerforretning gerne J. J. K. Algebehandling de bedste anbefalinger.​

Morten Jensen, Lundagergaard
​Ejer af Dronninglund Golfbane

Jens Jørgen har gennem flere år forestået algebehandling af tage m.v. på mine ejendomme og har herudover bistået med en lang række andre opgaver i forbindelse med drift og vedligeholdelse af bygninger og udenoms arealer.

Jens Jørgen udfører enhver opgave – stor som lille – med meget stor omhyggelighed. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Jens Jørgen. Han er hurtig og god til at sætte sig ind i hvad der skal gøres og finder tit selv gode og praktiske løsninger.

Jeg overlader trygt pasnings- og vedligeholdelsesopgaver til Jens Jørgen – han løser opgaverne som om det var hans egne ejendomme. Jeg medgiver gerne Jens Jørgen mine bedste anbefalinger.

Find os​

LANDMAND JENS JØRGEN KOUSTRUP

CVR: 92763552

Giliamshavevej 3,
​9330 Dronninglund

Kontakt os

Telefon:

26 66 14 47

Facebook:

Find os her